2019 yılı FIFA hakemlerine kokartları törenle takıldı

Merkez Hakem Kurulu 2018-2019 Kış Semineri'nde FIFA Kokart Takma Töreni yapıldı. 2019 yılında FIFA kokartı taşıyacak hakemlere kokartları, Antalya'nın Belek ilçesindeki Calista Luxury Resort Otel'de düzenlenen törende takdim edildi.

08 Ocak 2019, Sal

Anasayfa / Haberler / Tff Haberleri

2019 Yılı FIFA Kokart Takma Töreni'ne Gençlik ve Spor Bakan Yardımcısı Hamza Yerlikaya, TFF Başkanı Yıldırım Demirören, TFF Başkanvekilleri Servet Yardımcı, Nihat Özdemir, Ali Dürüst, TFF Yönetim ve İcra Kurulu Üyeleri Cengiz Zülfikaroğlu ve Ali Düşmez, Yönetim Kurulu Üyeleri Mustafa Çağlar, Alaattin Aykaç, Genel Sekreter Kadir Kardaş, TFF Yedek Yönetim Kurulu Üyesi Ali Özdoğan, Kulüpler Birliği Başkanı Fikret Orman ve bazı kulüp başkan ve teknik direktörleri, MHK Başkanı Yusuf Namoğlu ve MHK üyeleri, Temsilciler Kurulu Başkanı Dr. Abdurrahman Arıcı, Tahkim Kurulu Başkanı Halit Fahri Gültekin, Amatör Futbol Disiplin Kurulu Başkanı Tacar Çağlar ve hakemler katıldı.

Konuşmaların ardından 2019 yılında FIFA kokartı taşıyacak hakemlere kokartları takıldı.

FIFA hakemlerimiz Cüneyt Çakır, Hüseyin Göçek, Halis Özkahya, Mete Kalkavan, Ali Palabıyık, Halil Umut Meler ve Ümit Öztürk'e TFF Başkanı Yıldırım Demirören ve Gençlik ve Spor Bakan Yardımcısı Hamza Yerlikaya, FIFA kokartlarını birlikte takdim etti.

FIFA Yardımcı hakemlerimizden Bahattin Duran, Tarık Ongun, Mustafa Emre Eyisoy, Kemal Yılmaz, Ceyhun Sesigüzel, Kerem Ersoy, Esat Sancaktar, Serkan Olguncan, İbrahim Çağlar Uyarcan ve Cevdet Kömürcüğlu'na kokartlarını TFF 1. Başkanvekili ve UEFA Yönetim Kurulu Üyesi Servet Yardımcı verdi.

FIFA Kadın hakemlerimiz Meliz Özçiğdem, Neslihan Muratdağı ve Cansu Tiryaki ile FIFA Kadın Yardımcı hakemlerimiz Deybet Gök, Betül Nur Yılmaz, Mürvet Yavuztürk ve Sedef Aktan ise kokartlarını TFF Başkanvekilleri Nihat Özdemir ve Ali Dürüst'ten aldı.

FIFA Futsal hakemlerimiz Kamil Çetin, Ozan Soykan, Murat Çolak, Uğur Çakmak ve FIFA Futsal Kadın Hakemimiz Fatma Özlem Tursun'a TFF Yönetim ve İcra Kurulu Üyesi Ali Düşmez kokartlarını takdim etti.

FIFA Plaj Futbolu Hakemlerimiz Özcan Sultanoğlu, Bülent Kökten, Murat Ergin Gözütok ve Mustafa Teker kokartlarını TFF Yönetim Kurulu Üyeleri Mustafa Çağlar ve Alaattin Aykaç'tan aldı.

 

Tüm hakları Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonu'na aittir.