Denizli Askf’den Büyükşehir Belediye Başkanına Ziyaret

Denizli ASKF Başkanı Feyyaz Ceşen ve beraberindeki heyet Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’a ziyarette bulundu. Başkan Zolan, her zaman amatörlerin yanında olmaya devam edeceklerini söyledi.

01 Temmuz 2020, Çar

Anasayfa / Haberler / Askf Haberleri

Denizli ASKF Başkanı Ceşen, amatör spor kulüplerinin sorun ve sıkıntılarını Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’a ileterek bugüne kadar verdiği destek için teşekkür etti.

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan ziyaret nedeniyle yaptığı açıklamada, her zaman amatör sporun yanında olduklarını belirterek, “Denizli Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu ile birlikte güçlü ve güzel işler başarıldı. Amatörler için yatırım ve yardımlarımız devam edecek. Gençlerimize ve amatör spora gönül veren kulüplerimize her zaman destek olmaya devam edeceğiz” dedi.

Denizli Büyükşehir Belediyesi hizmet binasında gerçekleşen ziyarete; Denizli ASKF Başkanı Feyyaz Ceşen ile birlikte, Ünal Coşkun, Çağatay Bostancı, Ahmet Aytekin, Mesut Bacıkoğlu ve Kenan Şenel, Mehmet Kabakçı, Ayhan Özel, Ahmet Soyel katıldı.

Tüm hakları Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonu'na aittir.