Konya Askf’den Amatör Spor Kulüplerine Gıda Desteği

Sivil toplum kuruluşu olarak yıllardır sosyal projelere imza atan Konya ASKF, geleneksel olarak her yıl amatör spor ailesini buluşturduğu iftar daveti programlarını son yıllarda yapmayarak bu desteği kulüplere ve sporculara ulaştırmaya devam ediyor.

06 Mayıs 2020, Çar

Anasayfa / Haberler / Askf Haberleri

Konya ASKF Başkanı Remzi Ay’ın öncülüğünde alınan kararda bu sene de amatör spor kulüplerinin belirleyeceği ihtiyaç sahibi sporculara Ramazan ayı münasebetiyle merkezde ve ilçelerde faaliyet gösteren faal 80 kulübün takımlarının 3’er sporcusuna olmak üzere ayrı ayrı temel ihtiyaç maddelerinden oluşan Ramazan Gıda Paketleri dağıtımı başladı.

Ayrıca gıda yardımı yanında Türkiye Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonu tarafından gönderilen tıbbi maskeler de Konya’da faaliyet gösteren tüm kulüplere dağıtılıyor.

Dağıtım sürecinde açıklama yapan Konya ASKF Başkanı Remzi Ay; ''Sivil toplum kuruluşu olarak yıllardır sosyal projelere imza atan Konya ASKF, geleneksel olarak her yıl amatör spor ailesini buluşturduğu iftar daveti programlarını son yıllarda yapmayarak toplumumuzda sosyal sorumluluk projesi altında faydalı olacak ‘Filistin, deprem ve market gıda çekleri vb’ yardımlarını ilgili yerlere, kulüplere ve dolayısıyla sporcularına ulaştırıyordu. Bu sene de kulüplerimizin belirlediği ihtiyaç sahibi sporcularımıza gıda yardımlarımız yapılmaktadır.

 Bunun yanında Türkiye Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonu tarafından gönderilen tıbbi maskeler de kulüplerimize ulaştırılıyor. Bu destek ve katkı dolayısıyla başta Genel Başkanımız Ali Düşmez olmak üzere TFF Başkanlığına ve sponsorlarımıza Konya amatörleri adına çok teşekkür ederim’’ dedi.

Tüm hakları Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonu'na aittir.