Muş Valiliğinden Amatör Spor Kulüplerine Malzeme Desteği

Muş ilinde faaliyet gösteren Amatör Spor Kulüplerine, Muş Valiliği tarafından İl Özel İdaresi aracılığıyla alınan spor malzemeleri Muş Valisi Doç.Dr. İlker Gündüzöz'ün katılımlarıyla dağıtıldı.

11 Mart 2020, Çar

Anasayfa / Haberler / Askf Haberleri

Törende konuşan Muş ASKF Başkanı Kemal Türkan destekleri için muş valiliğine teşekkür etti.

 Gençlik ve Spor İl Müdürü Emrullah Güler; “Değerli misafirler, Muşlu sporcular olarak ulusal ve uluslararası arenada, şanlı bayrağımızı göndere çekeceğimize söz veriyoruz.” dedi ve tüm sporculara başarılar diledi.

 Törende bir konuşma yapan Muş Valisi Doç. Dr. İlker Gündüzöz; ”ilimizde faaliyet gösteren spor kulüplerinin başkan ve oyuncularına başarılar dilerim. İlimizde Amatör Spor Kulübü olarak yaklaşık 30 tane aktif kulübümüz var. Biz bu kulüplerimize eşofman, forma, ayakkabı vs. aynı miktarda olmak üzere dağıtımı yapıyoruz. Böylelikle bir miktar üzerlerindeki yükü azaltmaya çalışıyoruz. Gönül ister ki herkese daha fazla yardım edelim lakin yapamıyoruz. Bu spor kulüplerine amatör denmesinde ki amaç sporun yapılmasında gönüllüğün önde gelmesinden dolayıdır. Yetenekli sporcularımızın iyi yerlere gelmeleri en büyük temennimizdir. Kabiliyetli olan çocuklarımız kendilerini belli etmekle beraber, eğitimlerini de bu yönde sürdürmeyi Spor Liselerine yahut Beden Eğitimi ve Spor Okullarına yönelmektedirler. Tüm sporcu kardeşlerimize bu yolda başarılar diliyorum. Keyifli mücadelelerini inşallah hep birlikte izleriz.” dedi.

 Konuşmalar sonrası Vali Doç.Dr. İlker Gündüzöz ve beraberindeki heyet kulüp başkanlarına ve sporculara malzemelerini dağıttı.

 Tören sonunda Muş ASKF Başkanı Kemal Türkan, desteklerinden dolayı  Muş Valisi Doç. Dr. İlker Gündüzöz’e plaket takdim etti.

 

 

Tüm hakları Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonu'na aittir.