20 Ekim 2015, Sal>
Spor Genel Müdürü Mehmet BAYKAN, Konya Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu’nun bir çok projesinin ülkeye örnek olduğunu ve bu spor projelerinin tüm illerde vücut bulduğunu ifade etti. Baykan, “Ödül alan sporcularımızın geleceğe yönelik kendilerine yol çizme adına yeni hedefler adına katkı yapmaya çalışacağız.” Dedi. Baykan, “Mesela Konya Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Yılın En’lerinde ödül aldığında henüz Avrupa Şampiyonu olmamış Ayşegül Çoban inanıyorum ki bu salonun atmosferinden ve havasından gıda aldı. Yine bu salonda ödül alarak yürüyüşüne devam eden Nazmiye MUSLU Paralimpik Olimpiyatlarında rekor kırarak altın madalyanın sahibi oldu ve halterci Sibel kardeşimiz Çocuk Esirgeme Kurumu’nda büyümüş, orada yaşadığı sıkıntıları sporun kardeşliği ve başarısıyla kendisini başarıya adamış ve olimpiyat madalyasını almışsa bunda bu salonun havasının etkisi var. Bu salonda dereceler yaşayıp gözünü Avrupa ve Olimpiyat şampiyonluklarına gözlerini dikmişlerse mutlaka ve mutlaka alacakları ödülün katkısı olacaktır.”

Diğer Haberler
Niğde’de Amatör Spor Haftası Kapsamında “Sporun En’leri” Ödül Töreni Düzenlendi..
Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Konfederasyonumuz iş birliğinde 81 ilde gerçekleştirilen Amatör Spor Haftası kapsamında, Niğde’..
Konya’da Amatör Futbol Camiasına Sezon Öncesi Eğitim Semineri Düzenlendi
Konya Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) tarafından, amatör spor kulüplerinin yönetici, antrenör ve futbolcularına yöne..
Kadim Şehir Konya “FAİR PLAY” Aday Şehri Gösterildi
Kırklareli’nde Amatör Spor Haftası “EN”ler Ödül Töreni
Gaziantep Büyükşehir Belediyesinden Amatör Spor Kulüplerine 14 Milyon 160 Bin TL Nakd..
Gaziantep Büyükşehir Belediyesi ile Gaziantep ASKF iş birliğinde hayata geçirilen program kapsamında, 137 amatör spor kulübün..
Bingöl’de Amatör Spor Haftası Kapanış ve “En’ler” Ödül Töreni Düzenlendi..