23 Şubat 2015, Pzt>
Şampiyona’da Türkiye, İsveç, Gürcistan, Galler, Danimarka ve Bulgaristan ülkelerinin takımları yarıştı. 3 gün süren müsabakalar sonucunda şampiyonluğu Danimarka’dan Slagelse takımı alırken 2.liği Türkiye’den Keçiören Bağlum Spor Kulübü kazandı.
20-22 Şubat tarihleri arasında Ankara’da düzenlenen Kadınlar Salon Hokeyi Avrupa Kulüpler Challenge I Şampiyonasında Keçiören Bağlum Spor Kulübü son maçında Galler’in Howardian LHC takımını 3-2 yenerek turnuva’da 2. oldu. Bu sonuçla ülkemiz seneye Trophy’de mücadele etme vizesi aldı. Keçiören Bağlum Spor Kulübü 2.lik ödülünü Federasyon Genel Sekreteri Kıvanç HÜRDOĞAN ve Keçiören Bağlum SK Başkanı Levent KIZILALP’ten aldı.
Diğer Haberler
Denizli ASKF’den Gençlik ve Spor İl Müdürü’ne Ziyaret
Denizli ASKF Gençlik ve Spor İl Müdürü olarak atanan Süleyman Erdoğan’ı makamında ziyaret etti.
Konya’da “Selçuklu’nun Yıldızları” Ödül Töreni Gerçekleştirildi
Muğla’da Valilik Kupası Futbol Turnuvası Başladı
Geleneksel hale getirilerek her yıl yapılmakta olan Valilik Kupası Futbol Turnuvasının 29’uncusu Vali Yardımcısı Murat Kahram..
Acı Kaybımız
Genel Başkan Şener Aydın’dan Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Halit Doğan’a Ziyaret..
Çanakkale Zaferinin 110. Yılı
18 Mart Çanakkale Zaferi’nin 110. yılında bu büyük zafere imza atan başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları ile..