Balıkesir Askf 15. Olağan Genel Kurulunu Yaptı

Balıkesir ASKF tüzük gereğince geçen yıl yapılması gereken ancak pandemi nedeniyle yapılamayan 15.Olağan Genel Kurulu 19 Haziran 2021 tarihinde saat 14.00 te Kurtdereli spor salonunda yüksek seviyede katılımla pandemi tedbirleri alınarak gerçekleştirildi.

23 Haziran 2021, Çar

Anasayfa / Haberler / Askf Haberleri

Gündem gereği açılış ve yoklama yapıldıktan sonra Genel Kurulun Divan Başkanlığına Sedat Sarıkaya, Katipliklerine de Hakkı Zakir İpek, Cemal Erhanolğu, Nail Dolu oy birliği ile seçildiler.

Mevcut Başkan Metin Mengüç ile Sayın Erol Menteş'in federasyon yönetimi için hazırlamış olduğu listelerin yarıştığı seçimler öncesinde Başkan adayları  programlarını, yapacaklarını projelerini delegelere anlattılar.

Seçimler sonucunda genel kurula  katılan 314 delegenin 314'dü de oy kullandığı ve bunlardan 202 oy Metin Mengüç ve ekibine,111 oy Erol Menteş ve ekibine oy verdikleri yapılan oy sayımı ile tespit edilip ilan edilerek, Başkan Metin Mengüç ve ekibi tekrar seçilmiş oldular.

Balıkesir ASKF Yönetim Kurulu Asıl listesi; Başkan Metin Mengüç, Genel Sekreter Ertunç İşbay, Ezel Ergün, Hüseyin Göktürk, İsmail Biroğlu, Alper Lale, Osman Ermiş, Beytullah Erel, Mehmet Yolgiden, Taner Güven, Raşit Ataş, İlhan İslimye, Muhteşem Dumanlı, Ümit Erez, Yunus Tanrıoğlu şeklinde oluştu.

Tüm hakları Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonu'na aittir.