Denizli ASKF’de Yapılan 15. Olağan Genel Kurul Sonrası Devir Teslim Yapıldı

Denizli ASKF 15. Olağan Genel Kurulu sonunda Başkanlığa seçilen Ayşe Sarıkaya ve ekibi mazbatasını alarak göreve başladı.

30 Mart 2021, Sal

Anasayfa / Haberler / Askf Haberleri

Denizli ASKF’de yapılan devir teslim törenine,  ASKF Başkanı Ayşe Sarıkaya ve yönetim kurulu üyeleri ile bir önceki dönemde Genel Sekreter olarak görev yapan Kemal Karaoğlan, Denizli Saha Komiserleri derneği yönetim kurulu üyeleri ve davetliler katıldı.

ASKF Başkanı Ayşe Sarıkaya’ya mazbatası Kemal Karaoğlan tarafından verildi. Karaoğlan yaptığı konuşmada Sarıkaya ile aynı yönetimde birlikte çalıştıklarına dikkat çekerek yeni yönetime başarılar diledi.
ASKF Başkanı Ayşe Sarıkaya’da yıllardır ASKF içerisinde görev yaptığını belirterek “Daha önce görev yapan tüm başkanlarımıza verdikleri emeklerden dolayı çok teşekkür ediyorum. Seçim zamanında kulüplerimizi dolaştık. Sorunları biliyoruz. Bu sorunların çözümü için çok emek sarf edeceğiz. Tabi ki bunları ben yalnız başıma yapmayacağım. Siz değerli sporseverlerle, daha önce bu işin içinden gelen arkadaşlarımızla bu işleri yapacağız. Hep birlikte amatör sporun ilerlemesi için çalışacağız, bunu hep birlikte başaracağız” ifadelerinde bulundu.
Devir teslim töreni yönetim kurulu ve katılımcıların toplu hatıra fotoğrafı çekilmesiyle son buldu.

Denizli ASKF Yeni Yönetim Kurulu asıl üyeleri;’’Sevil Güngör, Adem Alan, Ahmet Yıldırım, Ayhan Güler, Hasan Arslan, İsmail Tolcu, İbrahim Güler, Mehmet Emin Ataş, Ömer Sarıkaya, Ömür Duğan, Volkan Kösea, Yıldıray Çoban, Mustafa Karapınar, Ümit Akdağlı’’

Denetim Kurulu Asıl Üyeleri ;‘’Yalçın Kaya, Zafer Uğursal, Faruk Kozan’’ şeklinde oluştu.

Tüm hakları Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonu'na aittir.