Denizli Büyükşehir Belediyesi’nden Amatör Spora Büyük Destek

Amatör spora verdiği destekle geleceğin yeteneklerinin gelişmesine büyük katkı koyan Denizli Büyükşehir Belediyesi, Denizli ASKF ile işbirliği protokolü imzaladı. Protokolle, amatör sporcuların eğitici, öğretici ve yönetici olarak yetiştirilmesi ve amatör sporculara yönelik kurs, seminer, konferans ve panel gibi eğitim çalışmaları yapılacak.

26 Ağustos 2020, Çar

Anasayfa / Haberler / Askf Haberleri

Denizli’de geleceğin yeteneklerini yetiştirilmesi ve sağlıklı bir genç neslin oluşmasında büyük katkı sağlayan Denizli Büyükşehir Belediyesi, Denizli ASKF ile ortak hizmet protokolü düzenlenen tören ile imzaladı.

İmza töreninde konuşan Denizli ASKF Başkanı Feyyaz Ceşen, Başkan Zolan'ın her zaman amatör sporların yanında olduğunu belirterek, "Denizlimiz verdiğiniz destekler sayesinde amatör sporda ilk 5’e girdi. Camiamız sizinle mutlu. Sizin verdiğiniz destekler bize büyük bir güç veriyor. Sporcu, kulüp ve müsabaka sayılarımızla amatör sporun gelişmesinde bize can suyu oluyorsunuz. Kendi adıma, kulüp ve federasyonumuz adına çok teşekkür ediyorum. Bizlere verdiğiniz destek için şükran doluyuz, sizlerden Allah razı olsun" dedi.

Başkan Osman Zolan ise, güzel bir işin imzasını atacaklarını belirterek, "Amatör sporlarımızla her zaman bir aradayız. Gençlerimizle, kulüplerimizle ve yöneticilerimizle beraber, federasyon olarak yürüttüğümüz işleri inşallah aynı şekilde devam edeceğiz. Bugün burada federasyonumuzla işbirliği noktasında bir protokol imzalıyoruz. İnşallah gençliğimize, geleceğimize ve amatör sporcularımıza faydalı olmasını temenni ediyorum. Biz bugüne kadar hep amatör sporun, sporcularımızın, gençlerimizin ve kulüplerimizin yanında olduk. İnşallah aynı şekilde yürüyüşümüz devam edecek.Sizler de bu işi bugüne kadar yürüttünüz. İnşallah bu güzellikler bu protokolle de artarak sürsün. Protokolümüzün şehrimize, amatör sporlarımıza ve gençlerimize hayırlar getirmesini diliyorum. Hayırlı ve uğurlu olsun’’ dedi. 

Konuşmanın ardından protokol Başkan Zolan ve Ceşen tarafından imzalandı. Denizli'de amatör sporların gelişmesi için bugüne kadar ASKF ile birçok işbirliği yapan Denizli Büyükşehir Belediyesi, imzalanan bu protokolle amatör sporcuların eğitici, öğretici ve yönetici olarak yetiştirilmesi, amatör sporculara yönelik kurs, seminer, konferans ve panel gibi eğitim çalışmalarının düzenlenmesi ve benzeri faaliyetler için Denizli ASKF ile ortak çalışmalar gerçekleştirilecek.

İmza törenine; Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Denizli ASKF Başkanı Feyyaz Ceşen, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Ömer Faruk Özer ve Denizli ASKF yönetimi katıldı.

Tüm hakları Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonu'na aittir.