Deprem Bölgesine Yardım İçin Spor Hizmetleri Genel Müdürü Prof. Dr. Veli Ozan Çakır’a Ziyaret

Konfederasyondan, deprem bölgesindeki Amatör Spor Kulüplerine yardım için, Spor Hizmetleri Genel Müdürü Prof. Dr. Veli Ozan Çakır’a ziyaret

09 Eylül 2024, Pzt

6 Şubat depreminden etkilenen  Hatay, Kahramanmaraş, Malatya, Adıyaman, Osmaniye, Gaziantep, Kilis, Şanlıurfa, Elazığ ve Diyarbakır illerinin yeni sezonda tesis ve spor malzemesi ihtiyacı için Spor Hizmetleri Genel Müdürü Prof.Dr. Veli Ozan Çakır makamında ziyaret edildi. Ziyarete Genel Başkan Yardımcısı Remzi Ay, Genel Sekreter Abdullah Albunar ile Sayman Bayram Yüksel katıldı.

 

Ziyarette; Konfederasyonun ilkini deprem bölgesi Hatay’da yaptığı depremden etkilenen illerin ASKF Başkanları ve kulüp temsilcilerinin katıldığı bölgesel toplantı da 2024-2025 sezonunda müsabakalara katılacak takımlarımızın malzeme ve tesis eksikliği gündeme getirildi. Bölgesel toplantı sonrası yapılan açıklamada Konfederasyon olarak ivedilikle sezon öncesi spor malzemesi yardımlarının Gençlik ve Spor Bakanlığımız nezdinde girişimlerde bulunacağının sözü verildi.  Görüşmeler sonrası Ankara’ya dönen heyet Spor Hizmetleri Genel Müdürü Prof. Dr. Veli Ozan Çakır’a talepleri ileterek malzeme temini konusunda bakanlığımızın gerekli desteği vermesini istediler. Spor Hizmetleri Genel Müdürü Prof. Dr. Veli Ozan Çakır yaptığı açıklamada, deprem bölgesine yapılan bu ziyaretin anlamlı olduğunu bu bağlamda deprem bölgesinde olan kulüplerimize sezon öncesi gerekli malzeme desteği sözünü vererek tesislerin eksikliklerinin ikmali konusunda da gerekli girişimlerde bulunacağını ifade etti.

 

Ziyaret sonrası Genel Müdürümüze desteklerinden dolayı amatör spor kulüplerimiz adına teşekkür edildi.

Tüm hakları Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonu'na aittir.