14 Şubat 2019, Per>
Shangri-La Bosphorus Otel'de 15 Şubat'a kadar devam edecek zirvenin açılış oturumlarına FIFA Başkanı Gianni Infantino, TFF 1. Başkanvekili ve UEFA Yönetim Kurulu Üyesi Servet Yardımcı, Dış İlişkilerden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Alaattin Aykaç ile TFF Genel Sekreteri Kadir Kardaş'ın yanı sıra TFF Onursal Başkanı Şenes Erzik ile üye ülkelerden üst düzey temsilciler katıldı.
FIFA Başkanı Gianni Infantino, açılış konuşmasında Türkiye'de bulunmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Türkiye, kıtaların ve ulusların buluşma noktası. Türkiye Futbol Federasyonu'na bu zirvenin Türkiye'de düzenlenmesine verdikleri destekten dolayı teşekkür ederim" dedi.
TFF 1. Başkanvekili Servet Yardımcı da "FIFA Futbol Yönetim Zirvesi'ne 1.5 yıl aradan sonra Türkiye'nin tekrar ev sahipliği yapmasının mutluluğunu yaşıyoruz. Üç gün sürecek toplantılarınızda sizlere başarılar diliyoruz. Türkiye'de geçirdiğiniz süre boyunca geleneksel Türk misafirperverliğinin, Türk yemeklerinin ve İstanbul'un güzelliklerinin keyfini çıkarmanızı temenni ediyorum" şeklinde konuştu.
Servet Yardımcı, FIFA Başkanı Gianni Infantino'ya günün anısına ismi yazılı A Milli Takım forması hediye etti.
Kasım 2016'dan bu yana FIFA reformlarına temel oluşturacak stratejik konuların yapıcı bir ortamda görüşülüp tartışıldığı ve bilgi alışverişinde bulunulduğu zirveye İstanbul, Kasım 2017'de de ev sahipliği yapmıştı.
Diğer Haberler
U 14 Türkiye Şampiyonası Başlıyor
Amatör Futbolcu 2. Transfer ve Tescil Dönemi 14 Mart'a Kadar Uzatıldı
Bölgesel Amatör Lig’de Oynanacak Tüm Müsabakalar Ertelendi
Türkiye Futbol Federasyonundan Duyuru
2024-2025 Sezonu Bölgesel Amatör Lig Grupları Belirlendi
TFF'nin Yeni Başkanı İbrahim Ethem Hacıosmanoğlu Oldu