Gençlik ve Spor Bakanlığından Konya’da 117 Amatör Spor Kulübüne 795 Bin TL Nakdi Yardım

Gençlik ve Spor Bakanlığı amatör spor faaliyetlerinin teşvik edilmesi ve desteklenmesi amacıyla Konya’da futbol ve farklı spor branşlarında faaliyet gösteren 117 amatör spor kulübüne maddi destekte bulunuldu.

30 Ocak 2021, Cmt

Anasayfa / Haberler / Askf Haberleri

 Konya Spor ve Kongre Merkezinde gerçekleşen temsili yardım çeki töreninde 117 amatör spor kulübüne, futbol ve farklı spor branşlarında faaliyetlerine göre genel toplamda 795.000 TL nakdi yardım yapıldı.

 Pandemi sebebiyle spor kulüplerinin katılımının sınırlı tutulduğu törene; AK Parti Konya Milletvekili Selman Özboyacı, Konya Gençlik ve Spor İl Müdürü Abdurrahman Şahin, TASKK Genel Başkan Yardımcısı ve Konya Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Remzi Ay ile Konya ASKF yönetim kurulu üyeleri, protokol ve amatör spor kulüplerin temsilcileri katıldı.

 Protokol konuşmalarında; yardımın yapılmasında katkılarından dolayı başta; Gençlik ve Spor Bakanı Dr. M. Muharrem Kasapoğlu olmak üzere emeği geçen tüm yetkililere amatör spor kulüpleri ve sporcuları adına teşekkür edildiği tören fotoğraf çekimleri ile sona erdi.

Tüm hakları Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonu'na aittir.