Genel Başkan Ali Düşmez Taban Birlikleri İle Buluştu

TFF Başkan Vekili ve TASKK Genel Başkanı Ali Düşmez, İstanbul ASKF yönetim kurulu ile birlikte İstanbul ASKF’ ye üye Kulüpler Birliği Başkanlarıyla birlikte geniş katılımlı bir toplantı yaparak İstanbul ASKF’ nin Haziran ayında yapılacak olan genel kurulunun startını verdi.

07 Haziran 2021, Pzt

Anasayfa / Haberler / Askf Haberleri

Toplantıda konuşan Genel Başkan herkesten işine canla başla sarılmalarını istedi. kesinlikle rehavete kapılmadan çalışmaları gerektiğini kaydeden Düşmez “Bizler zaten bu görevlere gelirken şu olacağız, bu olacağız diye düşünmedik. Hizmet ve gönüller için burada olmalıyız. Mevlana’nın sevdiğim çok güzel bir sözü vardır, ne kadar söz varsa düne ait, şimdi yeni şeyler söylemek lazım. Çünkü dün dünde kalmıştır. Ben onu yok sayıyorum. Ben bugüne kadar yapılanların üstüne oturmadım. İyi niyetle, samimiyetle az olsun, öz olsun, doğru olsun istedik. Rakiplerimizi, bize oy vermeyenleri de baş üstüne koyduk. Biz bu yaptıklarımızla, doğrularımızla bugüne geldik” dedi.

Toplantıda ayrıca liglere de değinen Genel Başkan, Bölgesel Amatör Lig (BAL) ile ilgili karar alırken sağlığı ön plana aldıklarını dile getirerek "Bizim niyetimiz başından beri oynatmaktı ve sonunda da az bir sayıyla da olsa BAL'ı oynatıyoruz. Başından beri ne düşünüyorsak sonunda da istediğimizi bu formülle yaptık. Sağlığın en önde olduğunu düşünerek karar veriyoruz." ifadesini kullandı.

Toplantıda söz alan katılımcılar yapılan hizmetlerden ötürü Genel Başkan Ali Düşmez’e teşekkür ederken yapılacak Genel Kurul ve sonrasında da daima arkasında ve destek olacaklarını belirttiler. Toplantı sonunda Orhan Saka Amatörler Evi önünde birlikte toplu resim çekildi.

Tüm hakları Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonu'na aittir.