28 Nisan 2015, Sal>
Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup'ta mücadele eden Göztepe, sahasında oynadığı karşılaşmada Kırklarelispor'u 3-1 mağlup ederek PTT 1. Lig'e yükselme başarısını gösterdi.
Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup'ta son 2 haftaya lider giren İzmir ekibi, rakibini yendiği haftada, Bandırmaspor'un da puan kaybetmesiyle şampiyonluğunu ilan etti. Sarı-kırmızılı takım, bu sonuçların ardından, 2012-2013'te veda ettiği 1. Lig'e 2 sene sonra tekrar döndü.
Bakan Çağatay Kılıç’tan tebrik mesajı
Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup'ta şampiyonluğunu ilan eden Göztepe’yi tebrik etti.
Bakan Çağatay Kılıç, tebrik mesajında şu ifadelere yer verdi:
“Bu sezon gösterdiği başarılı performansla PTT 1.Lig’e çıkma başarısını gösteren Göztepe’yi kutluyorum. İzmir, taraftarların futbol sevgisiyle ve kulüplerin futbola verdiği önemle Spor Toto Süper Lig’de bir takımının olmasını fazlasıyla hak ediyor. Ülke futbolunun güzide kulüplerinden olan Göztepe’yi ilerleyen yıllarda Spor Toto Süper Lig’de görmeyi temenni ediyor, başarıda emeği geçen sporcuları, teknik kadroyu ve bütün Göztepe camiasını tebrik ediyorum.”
Diğer Haberler
Şampiyon Fenerbahçe Medicana !
A Milli Takımımız UEFA Uluslar Ligi Play-Off Turu Rövanş Maçında Macaristan’ı 3-0 Mağ..
A Milli Takımımız UEFA Uluslar Ligi Play Off Turu İlk Maçında Macaristan'ı 3-1 Mağlup..
A Millî Takımımız, UEFA Uluslar Ligi Play-Off Turu ilk maçında karşılaştığı Macaristan'ı sahasında 3-1 mağlup ederek tarihind..
Dünya Kadınlar Boks Şampiyonası'nda Milli Boksörlerimizden Tarihi Başarı
Milli Karatecilerimiz 21 Madalya ile Avrupa Şampiyonu !
Toprak'tan Gümüş Madalya