Hatay Valiliği tarafından yürütülen İl Stratejik Planı’nın hazırlanması çerçevesinde yapılan Sporun stratejik yapısı toplantısında konuşan Arslan, “''Hatay'da sporun da yol haritasının çizilmesi gerekiyor” dedi.
HATAY’da İl stratejik planını hazırlıkları çerçevesinde, “Sporun Stratejik Planı” toplantısı gerçekleştirildi.
Öğretmenler evinde düzenlenen toplantıya Gençlik ve Spor İl Müdürü Ali Rıza Tütüncüoğlu, Hatay ASKF Başkanı ve Türkiye Geleneksel Spor Dalları Federasyonu As Başkanı Mehmet Öztürk, Sutopu Federasyonu Yönetim Kurulu üyesi İsmail Hakkı Ağlar, Futbol İl Temsilcisi Mustafa Yurttagül, beden eğitimi öğretmenleri, antrenörler ve sporcular katıldı.
Planlamaları oluşturmalıyız.
Toplantıda konuşan Sakarya Üniversitesi Sosyoloji Bölümü Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Ali Arslan, Hatay'ın tarihi ve kültürel yapısıyla önemli bir yer olduğunu belirterek, ''Hatay'da sporun da yol haritasının çizilmesi gerekiyor. 15 yıl sonra kentimizde sporun nerede olması gerektiğini belirlemeliyiz. Bu kapsamda, şimdiden çalışmaları yapıp planlamaları oluşturmalıyız. Bunun için öncelikle amacımızı ve misyonunuzu belirmemiz şart'' diye konuştu.
8 kişilik bir komisyon kurulacak.
Arslan, belirlenen hedef doğrultusunda çalışmak için farklı branşlardan temsilcilerin yer alacağı 8 kişilik bir komisyon oluşturacaklarını kaydetti.
Daha sonra toplantıya katılanlar, sporun amacının ne olması gerektiği konusunda düşüncelerini belirtiler.
Diğer Haberler
Niğde’de Amatör Spor Haftası Kapsamında “Sporun En’leri” Ödül Töreni Düzenlendi..
Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Konfederasyonumuz iş birliğinde 81 ilde gerçekleştirilen Amatör Spor Haftası kapsamında, Niğde’..
Konya’da Amatör Futbol Camiasına Sezon Öncesi Eğitim Semineri Düzenlendi
Konya Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) tarafından, amatör spor kulüplerinin yönetici, antrenör ve futbolcularına yöne..
Kadim Şehir Konya “FAİR PLAY” Aday Şehri Gösterildi
Kırklareli’nde Amatör Spor Haftası “EN”ler Ödül Töreni
Kırklareli’nde Amatör Spor Haftası etkinlikleri, 5 Ekim 2026 tarihinde Atatürk Anıtı’na çelenk sunulmasıyla başladı...
Gaziantep Büyükşehir Belediyesinden Amatör Spor Kulüplerine 14 Milyon 160 Bin TL Nakd..
Bingöl’de Amatör Spor Haftası Kapanış ve “En’ler” Ödül Töreni Düzenlendi..