28 Kasım 2016, Pzt>
Le Gruyere Avrupa Curling Şampiyonası’nda ikinci olarak gümüş madalya kazanan Kadın Curling Milli Takımımız, Avrupa’nın en iyi 10 takımı arasına girdi.
İskoçya’nın Braehead kentinde yapılan Le Gruyère Avrupa Curling Şampiyonası'na katılan Kadınlar Curling Milli takımı, ikinci olarak gümüş madalya aldı. Şampiyona sonrası Erzurum'a gelen Kadın Curling Milli Takımımız, havaalanında çiçeklerle ve folklör gösterisiyle karşılandı. Antrenör Fatih Ağduman yönetiminde, Dilşat Yıldız, Öznur Polat, Ayşe Gözütok ve Semiha Konuksever’den oluşaü milli takımızın bu başarısı EYOF öncesi büyük bir moral kaynağı oldu.
Diğer Haberler
Şampiyon Fenerbahçe Medicana !
A Milli Takımımız UEFA Uluslar Ligi Play-Off Turu Rövanş Maçında Macaristan’ı 3-0 Mağ..
A Millî Takımımız, UEFA Uluslar Ligi Play-Off Turu rövanş maçında karşılaştığı Macaristan'ı deplasmanda 3-0 mağlup ederek tar..
A Milli Takımımız UEFA Uluslar Ligi Play Off Turu İlk Maçında Macaristan'ı 3-1 Mağlup..
Dünya Kadınlar Boks Şampiyonası'nda Milli Boksörlerimizden Tarihi Başarı
Sırbistan'ın Niş şehrinde 9-16 Mart tarihleri arasında düzenlenen Büyük Kadınlar Dünya Boks Şampiyonası'nda, Türkiye Kadın Bo..
Milli Karatecilerimiz 21 Madalya ile Avrupa Şampiyonu !
Toprak'tan Gümüş Madalya