KAMUOYUNA DUYURU

Genel Başkanımız Sayın Ali Düşmez, Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi tarafından Amatör Spor Haftası kapsamında organize edilen ve amatör sporu desteklemek maksadıyla düzenlenen "Malzeme Tamam, Spora Devam" sloganıyla 24 farklı sportif branşta faaliyet yürüten 201 amatör spor kulübüne 62 bin 496 spor malzemesi desteği törenine katılarak bir konuşma yapmış, Vali Münir Karaloğlu'na amatörlere yaptığı yardım nedeniyle teşekkür etmiştir.

09 Ekim 2020, Cum

Anasayfa / Haberler / Askf Haberleri

Bu ve benzeri programların, amatör sporun ve sporcunun ülkemiz gençliği açısından önemini vurgulamak adına oldukça etkili sonuçlar doğuracağına olan inancımızı yinelemek isteriz. Bazı sosyal medya hesaplarında, söz konusu programla ilgili olarak aslında hiç yaşanmamış olay ve dialogların yaşanmışçasına paylaşıldığını ve yalan haber yapmak suretiyle olumsuz bir hava oluşturulmaya çalışıldığını üzülerek takip etmekteyiz. Bu çerçevede Genel Başkanımız ile sporcular arasında geçtiği iddia edilen dialogda "Ben haftaya oynatmak istiyorum ama benim elimde bir şey yok, Sağlık Bakanı izin vermiyor” şeklinde bir beyandabulunduğu haberleri kesinlikle gerçeği yansıtmamaktadır. Daha açık bir ifade ile “ yalandır “

Program sonrası iddia edildiği gibi hiçbir tepki olmamış, böyle bir konuşma gerçekleşmemiş aksine Genel Başkanımıza, TFF ’ye ve TASKK’ a yönelik övgüler ile karşılaşılmıştır.

Paylaşılan ifadeler gerçek dışı olup, haberi paylaşan ilgililer hakkında yasal işlemler başlatılacaktır.

 

Kamuoyuna duyurulur.

TASKK

Tüm hakları Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonu'na aittir.