24 Haziran 2025, Sal>
24 takımın katılımı ile 07 Nisan 2025 tarihinde başlayan Valilik Kupası Futbol Turnuvasının final müsabakası Muğla E Tipi Cezaevi ile Çörüşspor arasında oynandı. Muğla E Tipi Cezaevi müsabakayı (1-0) kazanarak turnuvada şampiyon olurken, Çörüşspor ikinci oldu.
Yaklaşık 3 ay süren turnuvada 91 müsabaka oynandı ve belli bir yaş düzeyine gelmiş yaklaşık 650 katılımcının futbol oynaması sağlanmış oldu.
Turnuvada Şampiyon olan Muğla E Tipi Cezaevi ve ikinci olan Çörüşspor’un kupalarını müsabakayı izleyen Muğla Vali Yardımcısı Halil Serdar CEVHEROĞLU ve Muğla Cumhuriyet Başsavcısı Oğuzhan DÖNMEZ verdi. Takımların madalyaları ise final müsabakalarını izleyen protokol üyeleri ve Tertip Kurulu üyeleri tarafından takdim edildi. Turnuvayı Muğla Vali Yardımcısı Halil Serdar CEVHEROĞLU, Muğla Cumhuriyet Başsavcısı Oğuzhan DÖNMEZ , Muğla Adli Yargı Adalet Komisyonu Başkanı Ercan ASLAN, Muğla Gençlik ve Spor İl Müdürü Musa Kazım AÇIKBAŞ, TASKK Genel Başkan Yardımcısı ve Muğla ASKF Başkanı Mehmet TOP, Menteşe Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Yavuz KARAHASANOĞLU, ASKF Genel Sekreteri Mustafa YANDIK, Futbol İl Temsilcisi ve ASKF Mali Sekreteri Ali KARAKAYA, İl Hakem Kurulu Başkanı Ali ŞALK, İl Hakem Kurulu Hakem Atama Sorumlusu Yusuf YARATICI, Muğla ASKF Sosyal İşler Sekreteri Memiş Alper YILDIRIM, çeşitli Daire, Kurum ve Şube Müdürleri, Valilik Kupası Futbol Turnuvası Tertip Kurulu üyeleri, çok sayıda sporsever ile Basın ve Yayın Kuruluşu temsilcisi müsabakayı izledi.
Diğer Haberler
Niğde’de Amatör Spor Haftası Kapsamında “Sporun En’leri” Ödül Töreni Düzenlendi..
Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Konfederasyonumuz iş birliğinde 81 ilde gerçekleştirilen Amatör Spor Haftası kapsamında, Niğde’..
Konya’da Amatör Futbol Camiasına Sezon Öncesi Eğitim Semineri Düzenlendi
Konya Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) tarafından, amatör spor kulüplerinin yönetici, antrenör ve futbolcularına yöne..
Kadim Şehir Konya “FAİR PLAY” Aday Şehri Gösterildi
Kırklareli’nde Amatör Spor Haftası “EN”ler Ödül Töreni
Kırklareli’nde Amatör Spor Haftası etkinlikleri, 5 Ekim 2026 tarihinde Atatürk Anıtı’na çelenk sunulmasıyla başladı...
Gaziantep Büyükşehir Belediyesinden Amatör Spor Kulüplerine 14 Milyon 160 Bin TL Nakd..
Bingöl’de Amatör Spor Haftası Kapanış ve “En’ler” Ödül Töreni Düzenlendi..