Nihat Özdemir: Hedefimiz UEFA Uluslar Ligi'nde Grubu Lider Bitirmek

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Nihat Özdemir, UEFA Uluslar Ligi'nde Sırbistan, Rusya ve Macaristan ile eşleşen A Milli Takımımıza güvendiklerini ve grupta birinci olmayı hedeflediklerini söyledi.

04 Mart 2020, Çar

Anasayfa / Haberler / Tff Haberleri

Amsterdam'da yapılan kura çekimi sonrasında TRT Spor'a değerlendirmelerde bulunan Başkan Nihat Özdemir rakiplerimiz ile ilgili olarak, "Rusya'nın gücü belli. Sırbistan ve Macaristan da güçlü takımlar. Güzel tarafı rakiplerin hepsinin yakın ülke olması, bize 2-2.5 saatlik uçuş mesafesindeler. O yönden şansımız var diyebilirim ve rahatız. Mücadele edeceğiz. Grupta birinci olma şansımız var. Zaten önemli olan grupta birinci olabilmek. Biz A Milli Takımımıza güveniyoruz. Yakalamış olduğumuz kadro hem Avrupa Şampiyonası finallerinde hem de UEFA Uluslar Ligi'nde inşallah başarılı olacak. Bütün çocuklarımıza, hocamıza çok güveniyoruz. Ana hedefimiz grupta birincilik ve inşallah iyi neticeler alarak bunu başaracağız" diye konuştu.

"İtalya maçı için çok heyecanlıyız"

Başkan Özdemir, EURO 2000 finallerine 100 gün kaldığının hatırlatılması üzerine ise, "Son 100 günün ülkemiz açısından, dünya açısından iyi geçmesini diliyorum. Hepimizin bildiği gibi mikrobik bir tehlike var, virüs tehlikesi var. İnşallah 100 gün içerisinde tamamı çözülür. Biz de inşallah Avrupa Şampiyonası'na iyi bir başlangıç yaparız. İtalya maçına zaten şimdiden heyecanlanıyoruz. Eminim ki benim kadar, hocamız ve oyuncularımız aynı heyecanı duyuyorlar. Allah bize yardım etsin. Grubumuzda kolay bir grup değil. İlk maçımız İtalya'da, ardından iki maçımız kardeş ülke, dost ülke Azerbaycan'da oynayacağız. Bu maçlardan iyi netice alarak grubumuzdan çıkmaya bakacağız" ifadelerini kullandı.

 

Tüm hakları Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonu'na aittir.