16 Mart 2015, Pzt>
Rusya'nın St. Petersburg kentinde düzenlenen şampiyona, bugün yapılan müsabakalarla sona erdi. Mihriban Kaya, Nevriye Güngör, Ayşegül Tahtakale ve Melisa Ulaş'dan oluşan Bayanlar Milli Takımı, 4×400 metre bayrak yarışında Avrupa 2'ncisi olurken, 800 metrede yarışan Nevriye Güngör de gümüş madalyanın sahibi oldu.
4x200 metre bayrak koşusunda yarışan Mihriban Kaya, Nevriye Güngör, Ege Deniz ve Melisa Ulaş'dan oluşan milli takım ve 60 metre engelli koşusunda mücadele eden Mihriban Kaya üçüncülük elde etti.
Bakan Çağatay Kılıç’ın tebrik mesajı şöyle:
“Milli sporcularımızdan gelen madalya haberi bizlere büyük mutluluk ve gurur yaşattı. Verdikleri mücadele sonunda kazandıkları zaferle ikincilik ve üçüncülük kürsüsünde bayrağımızı dalgalandırdılar. Özel sporcularımızın başarılarının herkese örnek olmasını diliyorum. Milli Sporcularımızı ve bu başarıda emeği geçen herkesi tebrik ederim. Umuyorum ki sporcularımızın başarıları katlanarak devam edecek.”
Diğer Haberler
Şampiyon Fenerbahçe Medicana !
A Milli Takımımız UEFA Uluslar Ligi Play-Off Turu Rövanş Maçında Macaristan’ı 3-0 Mağ..
A Milli Takımımız UEFA Uluslar Ligi Play Off Turu İlk Maçında Macaristan'ı 3-1 Mağlup..
A Millî Takımımız, UEFA Uluslar Ligi Play-Off Turu ilk maçında karşılaştığı Macaristan'ı sahasında 3-1 mağlup ederek tarihind..
Dünya Kadınlar Boks Şampiyonası'nda Milli Boksörlerimizden Tarihi Başarı
Sırbistan'ın Niş şehrinde 9-16 Mart tarihleri arasında düzenlenen Büyük Kadınlar Dünya Boks Şampiyonası'nda, Türkiye Kadın Bo..
Milli Karatecilerimiz 21 Madalya ile Avrupa Şampiyonu !
Toprak'tan Gümüş Madalya