Sakarya ASKF ile Sakarya Uygulamalı Bilimler Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi Arasında İşbirliği Protokolü İmzalandı

SUBÜ Spor Bilimleri Fakültesi öğrencilerinin uygulama becerisine sahip, nitelikli ve donanımlı yetişmelerini sağlamak ve diğer taraftan da Sakarya ASKF üyesi spor kulüplerinin desteklenmesi ve geliştirilmesi amacı için işbirliği protokolü imzalandı.

10 Aralık 2020, Per

Anasayfa / Haberler / Askf Haberleri

Spor Bilimleri Fakültesi Dekanlık binasında yapılan işbirliği protokol; SUBÜ, Spor Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof.Dr. Nevzat Mirzeoğlu ile Sakarya ASKF Başkanı Yaşar Zımba tarafından imzalandı.

İmza törenine;  ASKF Yönetim Kurulundan Recep Odabaş, Hasan Özkan ve Uğur Kobaş, Spor Bilimleri Fakültesi Öğretim Üyelerinden Prof.Dr. Hakan Kolayiş, Prof.Dr. Ertuğrul Gelen, Okutman Adem Erbay katıldı.

İmza töreni sonrası ASKF Başkanı Yaşar Zımba yaptığı açıklamada; “SUBÜ Spor Bilimleri Fakültesi ve Federasyonumuz arasında imzaladığımız protokol, kulüplerimizin çalışmalarına bilimsel bilgileri de ekleyerek, kulüplerimizin gelişmelerine ve daha çok başarılı olmalarına katkı sağlayacak. Federasyonumuz ve kulüplerimizde çalışarak yardım edecek öğrencilerin kulüplerimize çok büyük katkılar sunacağına inanıyorum.  Öğrencilerimizi federasyonumuzda ve kulüplerimizde, ağırlamaktan, berberce çalışacak olacağımızdan, mutluyuz. Elimizden gelen imkanları öğrencilerimize sağlamaya çalışacağız.

Bu vesileyle geleceğimizi yetiştiren bu yuva’nın SUBÜ Rektörü Prof.Dr. Mehmet Sarıbayık, Spor Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof.Dr. Nevzat Mirzeoğlu hocalarımız başta olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ediyor, camiamıza hayırlı olmasını diliyorum’’ dedi.

Spor Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof.Dr. Nevzat Mirzeoğlu ise yaptığı konuşmada; “ Sakarya ASKF’nin bize güç kattığına inanıyoruz. Bundan sonra ASKF  ile yapacağımız çalışmaların, hem Sakarya sporuna hemde ülkenin genel sporlarına önemli katkılar yapacağını düşünüyoruz. Buradan, bu imzalar ile başlayan kıvılcım, Türkiye’de de bir farkındalık oluşturacaktır. Atılan bu imzalar güzel işler yapmaya vesile olur inşallah’’ dedi.

 

Tüm hakları Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonu'na aittir.