18 Temmuz 2011, Pzt>
Genel Başkan Mehmet BAYKAN’ın TFF Yönetim Kurulu Üyesi olarak bulunduğu Genel kurulda Kadri YATKIN (İZMİR), Selahattin ÇODUR (ERZURUM), Mehmet ÖZTÜRK (HATAY), Mithat ERTAŞ (MERSİN), Feyyaz CEŞEN (DENİZLİ), Murat AYDIN (KOCAELİ), B.Cahit ERDEM (TRABZON), Mahmut KORKMAZ (KASTAMONU) ve Tahir BUYURUCU (ZONGULDAK), Konfederasyonumuzu temsil etti.
Genel Kuruldan sonra delegeler adına konuşan TASKK Genel Başkan Yardımcısı Kadri YATKIN “Federasyon Başkanımız Mahmut ÖZGENER’in Genel Kurul konuşmasında amatör futbolla ilgili yaptığı açıklamalar bizi çok mutlu etmiştir. Federasyonun 2010 – 2011 bütçesinde Amatör Futbol giderlerini daha da yükseltmesi, amatör kulüplerden elde edilen geliri ise düşük seviyede bırakması bizi fazlasıyla mutlu etmiştir. TFF Başkanı Mahmut ÖZGENER’e ve TFF Yönetim Kurulu Üyesi Başkanımız Mehmet BAYKAN’a teşekkür ediyoruz” dedi.
TFF Başkanı Mahmut ÖZGENER ise Konfederasyon mensuplarının TFF olağan Genel Kuruluna gösterdiği ilgiye ve TFF Yönetimine verilen desteğe teşekkür etti.
Genel Kurulun sonuçlanmasından sonra TFF Başkanı Mahmut ÖZGENER, TASKK Genel Başkanı Mehmet BAYKAN, Genel Kurul Delegeleri ve Ankara'da bulunan Konfederasyonumuz Yönetim Kurulu Üyeleri birlikte fotoğraf çektirdi.
Diğer Haberler
Niğde’de Amatör Spor Haftası Kapsamında “Sporun En’leri” Ödül Töreni Düzenlendi..
Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Konfederasyonumuz iş birliğinde 81 ilde gerçekleştirilen Amatör Spor Haftası kapsamında, Niğde’..
Konya’da Amatör Futbol Camiasına Sezon Öncesi Eğitim Semineri Düzenlendi
Kadim Şehir Konya “FAİR PLAY” Aday Şehri Gösterildi
Kırklareli’nde Amatör Spor Haftası “EN”ler Ödül Töreni
Gaziantep Büyükşehir Belediyesinden Amatör Spor Kulüplerine 14 Milyon 160 Bin TL Nakd..
Gaziantep Büyükşehir Belediyesi ile Gaziantep ASKF iş birliğinde hayata geçirilen program kapsamında, 137 amatör spor kulübün..
Bingöl’de Amatör Spor Haftası Kapanış ve “En’ler” Ödül Töreni Düzenlendi..